Tereyağının ham maddesini süt yağı oluşturur.
Tereyağı bir çeşit hayvansal (inek veya koyun) yağdır.
Yağın bileşiminde %82 oranında süt yağı, su, süt şekeri, mineraller, kolesterin,
suda çözülmüş vitaminler, protein, asitler, aromalar ve proteinler bir araya gelmiştir.
Sütümüzün analizi ve kontrolleri düzenli olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık bakanlığına akredite laboratuvarları tarafından yapılmakta,
kullandığımız otomatik sağım , soğutucu tank vs. ekipmanlar bakanlık ekiplerince kontrol edilmektedir.
Tereyağımız, tuz ve koruyucu katkı maddesi içermediği için, ihtiyaç fazlasını küçük bir-kaç tüketimlik miktarlar halinde dondurucu kısmında muhafaza etmenizi tavsiye ederiz. Bu yöntem tereyağımızın daha uzun süre taze olarak kalmasını sağlamaktadır.
Tüm kredi kartları ile tek çekim ödeme